Trainingenaanbod

 

De Academie voor Zelfstandigheid verzorgt trainingen op verschillende leefgebieden:

Wonen

Wil je leren om je huishouden op orde te houden? En wil je leren koken en met jouw budget een goede en lekkere maaltijd voor mezelf en eventuele gasten te maken? Dat kan met de training koken.

Zelfzorg en gezondheid

Gezond leven, of leren omgaan met jouw spanningsklachten. Wil jij dat? En vind je het belangrijk eerste hulp bij ongelukken (EHBO) te kunnen toepassen? Dan is de training Zelfzorg en gezondheid iets voor jou!

Met geld omgaan

Wil je leren je inkomsten en uitgaven beter te beheren? Wil je leren rondkomen van jouw budget. Dan is de training Met geld omgaan echt iets voor jou.

Computervaardigheden leren

Vind je het belangrijk goed te kunnen omgaan met internet en de computer? En wil je leren e-mailen, internetbankieren en omgaan met social media? Doe dan mee aan de training computervaardigheden leren.

Time Management (Vrije tijd)

Wil je efficiënter met je tijd omgaan?
En wil je leren een planning te maken en je eraan te houden? Hoe krijg en houd je overzicht? Wat veroorzaakt uitstelgedrag en wat kun je er aan doen?
Dan is de training Time Management

Relaties

Vind je het belangrijk je sociale vaardigheden te verbeteren, zodat je gemakkelijker een praatje maakt en contact hebt met mensen in je omgeving? Dat kun je leren in de training sociale vaardigheden.

Werken

Wil je graag aan het werk en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken? In de training Werken gaan we hiermee samen met jou aan de slag.

"Ik wil…leren zelfstandig te zijn"